Μενού Ροή
wootis
Η Βοώτης ΑΕ πρωτοπορεί με τη λύση της για τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ

Η Βοωτης ΑΕ, σταθερά στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και της τεχνολογίας, έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή λύση τηλεχειρισμού που συμμορφώνεται πλήρως με τις νέες προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ για τα φωτοβολταϊκά συστήματα. Η λύση μας αυτή είναι έτοιμη, εφαρμόζεται ήδη πιλοτικά και γίνονται οι ποιοτικοί έλεγχοι.

Σύμφωνα με το νόμο 5106/2024, οι σταθμοί παραγωγής ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ με ισχύ μεγαλύτερη των 400 kW υποχρεούνται να εγκαταστήσουν συστήματα τηλεποπτείας και τηλεδιαχείρισης μέχρι τις 13/12/2024. Για τους σταθμούς με ισχύ άνω των 1000 kW, η προθεσμία είναι η 31/10/2024. Η Βοωτης ΑΕ έχει ήδη αναπτύξει λύσεις που καλύπτουν πλήρως αυτές τις απαιτήσεις και αναμένουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες από τον ΔΕΔΔΗΕ για την πλήρη εφαρμογή στους πελάτες μας, για την εξασφάλιση της απόλυτης συμμόρφωσης και της βέλτιστης λειτουργίας των εγκαταστάσεών τους.

Η Βοώτης ΑΕ έχει μια μακρά ιστορία αριστείας και καινοτομίας στον τομέα της ενέργειας. Με την πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας, είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις, προσφέροντας τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από τη σχεδίαση και την εγκατάσταση μέχρι τη συντήρηση και την υποστήριξη των ενεργειακών συστημάτων.

Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις μας δεν καλύπτουν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες αλλά προετοιμάζονται και για τις μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, εργάζεται αδιάκοπα για να παρέχει τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα της ενέργειας.

Η δέσμευσή μας για ποιότητα, καινοτομία και εξυπηρέτηση των πελατών μας παραμένει ακλόνητη. Η Βοωτης ΑΕ είναι εδώ για να βοηθήσει τους πελάτες της να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογική πρόοδος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και συνεχή υποστήριξη, εξασφαλίζοντας την επιτυχία και την αποδοτικότητα των ενεργειακών επενδύσεών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και την πιλοτική εφαρμογή της νέας μας λύσης τηλεχειρισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της πορείας σας στον τομέα της ενέργειας.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας