Μενού Ροή
wootis
Περικοπές ΔΕΔΔΗΕ: Επιτυχής πιλοτική εφαρμογή της λύσης τηλεχειρισμού της Βοώτης ΑΕ

Η Βοώτης ΑΕ, πρωτοπόρος στην καινοτομία και την τεχνολογία στον τομέα της ενέργειας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή της νέας μας λύσης τηλεχειρισμού και τηλεδιαχείρισης, η οποία συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ.

Η πιλοτική εφαρμογή της λύσης αυτής, πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα φωτοβολταϊκά πάρκα που διαχειρίζεται η εταιρεία μακροχρόνια. Η επιλογή αυτού του πάρκου δεν ήταν τυχαία, καθώς η σταθερή του λειτουργία και η προηγούμενη εμπειρία μας με τη διαχείρισή του προσέφεραν το ιδανικό περιβάλλον για να δοκιμάσουμε την καινοτόμα τεχνολογία μας.

Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής φάσης, η εξειδικευμένη ομάδα της Βοώτης ΑΕ, παρακολουθούσε συνεχώς το σύστημα, διεξάγοντας λεπτομερείς ελέγχους και αξιολογήσεις. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, αποδεικνύοντας ότι η λύση λειτουργεί σωστά και ομαλά.

Η λύση της εταιρείας αναπτύχθηκε για να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του νόμου 5106/2024, ο οποίος απαιτεί την εγκατάσταση συστημάτων τηλεποπτείας και τηλεδιαχείρισης σε σταθμούς παραγωγής ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ. Η Βοώτης ΑΕ είναι έτοιμη να εφαρμόσει τη λύση της σε όλους τους πελάτες της, εξασφαλίζοντας απόλυτη συμμόρφωση και βέλτιστη λειτουργία των εγκαταστάσεών τους.

Η επιτυχία της πιλοτικής εφαρμογής αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της εταιρείας για συνεχή καινοτομία και ποιότητα. Η Βοώτης ΑΕ, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις της είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τόσο τις τρέχουσες όσο και τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογική πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή της νέας μας λύσης τηλεχειρισμού και τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε με την ομάδα μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και υποστήριξη σε κάθε βήμα της ενεργειακής σας πορείας.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας