Μενού Ροή
wootis
Βοώτης ΑΕ: Έναρξη των Πρώτων 100 Εγκαταστάσεων Τηλεχειρισμού και Τηλεδιαχείρισης

Η Βοώτης ΑΕ, πρωτοπόρος στην καινοτομία και την τεχνολογία στον τομέα της ενέργειας, ανακοινώνει την έναρξη των πρώτων εγκαταστάσεων της νέας λύσης τηλεχειρισμού και τηλεδιαχείρισης. Αυτή η σημαντική εξέλιξη επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να προωθήσει τις καινοτόμες τεχνολογίες της, πλήρως συμμορφούμενες με τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Βοώτης ΑΕ για να λάβουν προσφορά, στέλνοντας τις ανάγκες τους. Η ομάδα της εταιρείας είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει το συντομότερο δυνατό, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και άριστη υποστήριξη.

Η επιτυχία της πιλοτικής εφαρμογής και η έναρξη των πρώτων εγκαταστάσεων επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Βοώτης ΑΕ για συνεχή καινοτομία και ποιότητα. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, διασφαλίζοντας ότι οι λύσεις της είναι έτοιμες να καλύψουν τόσο τις τρέχουσες όσο και τις μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις προσφορών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα της Βοώτης ΑΕ. Η εταιρεία είναι πάντα διαθέσιμη να παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και υποστήριξη σε κάθε βήμα της ενεργειακής τους πορείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα της Βοώτης ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6251511.

Υπεύθυνος εγκαταστάσεων: Χρήστος Κολοκούρης

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας