Μενού Ροή
WOOTIS
Συμφωνία PPA: Η Συνεργασία MATRIX PACK ΑΕ και ΒΟΩΤΗΣ ΑΕ για Βιώσιμη Ενέργεια

Η εταιρεία ΒΟΩΤΗΣ ΑΕ ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την υπογραφή μιας νέας συμφωνίας αγοραπωλησίας ενέργειας (Power Purchase Agreement - PPA) με την MATRIX PACK ΑΕ, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία αναδεικνύει τη δέσμευση και των δύο εταιρειών για τη στήριξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη συμβολή τους στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η συμφωνία αφορά την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας από δύο αιολικούς σταθμούς συνολικής ισχύος 3 MW (1,8 MW και 1,2 MW), με εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή 10 GWh. Η συμφωνία έχει διάρκεια επτά ετών και περιλαμβάνει τη μεταβίβαση των εγγυήσεων προέλευσης, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη διαφάνεια και την εγγυημένη προέλευση της παραγόμενης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Η ΒΟΩΤΗΣ ΑΕ, ως Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ), αναλαμβάνει τη διαχείριση και εκπροσώπηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο χρηματιστήριο ενέργειας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την ομαλή εκκαθάριση και εκπλήρωση των όρων της συμφωνίας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στον τομέα της ενέργειας καθιστούν τη ΒΟΩΤΗΣ ΑΕ την ιδανική επιλογή για τις βιομηχανίες που επιθυμούν να ενισχύσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και να επενδύσουν σε καθαρές πηγές ενέργειας.

Η συνεργασία μας με τη MATRIX PACK ΑΕ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και μια πρόσκληση για όλες τις βιομηχανίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό. Στη ΒΟΩΤΗΣ ΑΕ, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις στον τομέα της ενέργειας, βοηθώντας τους συνεργάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους για μια καθαρότερη και πιο βιώσιμη οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (https://wootis.gr/) ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας