Μενού Ροή
Τρεις συλλήψεις για την κλοπή 300 κιλών καλωδίων από αιολικό πάρκο

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τρία άτομα για κλοπή 300 κιλών καλωδίων που περιείχαν χαλκό. Οι συλληφθέντες, ένας 21χρονος ημεδαπός και δύο 27χρονοι αλλοδαποί, είχαν κλάψει τα καλώδια από αιολικό πάρκο στην περιοχή της Κερατέας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων και κλοπή κατά συναυτουργία.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στην περιοχή του Αμαρουσίου και τους κάλεσαν για έλεγχο. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων αντέδρασαν αναπτύσσοντας ταχύτητα για να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί τους ακολουθούσαν, καλώντας τους διαρκώς να ακινητοποιήσουν τα οχήματα. Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους τα οχήματα κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Το ένα αυτοκίνητο εξήλθε από την Αττική Οδό και ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Λυκόβρυσης.

Οι επιβαίνοντες του ακινητοποιημένου οχήματος, εξήλθαν και τράπηκαν σε φυγή πεζή και οι αστυνομικοί κατάφεραν, έπειτα από πεζή καταδίωξη που ακολούθησε, να ακινητοποιήσουν τον 21χρονο, οδηγό του οχήματος, ο οποίος προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά, χτυπώντας και τραυματίζοντας έναν από τους αστυνομικούς. Ο επιβάτης του αυτοκινήτου αναζητείται.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος καλωδίων που περιείχαν χαλκό περίπου 300 κιλών, πλήθος εργαλείων και δύο ζευγάρια γάντια.

Το άλλο αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή των Άνω Λιοσίων και αφού ακινητοποίησαν τους δύο 27χρονους αλλοδαπούς που επέβαιναν, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου που είχε οδηγηθεί νωρίτερα και ο 21χρονος.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που διέφυγε.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας