Μενού Ροή
mytilineos
Ευ. Μυτιληναίος στο ΒΒC για τα σχέδια εισαγωγής στο χρηματιστήριο του Λονδίνου

Η απόφαση για την εισαγωγή της Mytilineos στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου δεν είναι ειλημμένη, αλλά είναι μία πιθανή επιλογή, στην οποία η εταιρεία τείνει, καθώς βλέπει ότι το LSE θα ανέβει τα επόμενα χρόνια και πιστεύει ακράδαντα ότι το Λονδίνο θα παραμείνει ο κύριος οικονομικός κόμβος στην Ευρώπη τα επερχόμενα έτηαναφέρει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, σε συνέντευξή του στο BBC, το οποίο τον προσφωνεί ως «τον διευθύνοντα σύμβουλο ενός ελληνικού βιομηχανικού ομίλου ετερογενών δραστηριοτήτων που εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mytilineos, υπογράμμισε ιδιαίτερα τους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τη Βρετανία, η οποία ενισχύεται από τα 10 έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Θεωρεί την πιθανή εισαγωγή στο Λονδίνο ως σημαντική υποστήριξη για το ολόκληρο το City, και επιβεβαίωσε ότι διερευνά την εισαγωγή της εταιρείας στη λονδρέζικη αγορά μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες.

Σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4, ο κ. Μυτιληναίος δήλωσε ότι αν και δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση, ένας βασικός λόγος για τον οποίο εξετάζουν το Χρηματιστήριο του Λονδίνου είναι οι δυνατότητες ανάκαμψης και ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Εξέφρασε ισχυρή εμπιστοσύνη για τον διαρκή ρόλο του Λονδίνου ως τον κύριο οικονομικό κόμβο της Ευρώπης: «Πιστεύουμε ότι ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί να προτιμήσουμε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, που δεν είναι τελική απόφαση, είναι επειδή πιστεύουμε ότι το LSE έχει δει τα χειρότερα. Βλέπουμε το LSE να ανεβαίνει τα επόμενα χρόνια. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το Λονδίνο θα παραμείνει ο κύριος οικονομικός κόμβος στην Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας