Μενού Ροή
 Energia.Tec
Από σήμερα Παρασκευή έως την Κυριακή η έκθεση Energia.tec στο MEC Παιανίας

Ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή η 5η Energia.Tec, η μοναδική εξειδικευμένη διεθνής έκθεση στην Ελλάδα αφιερωμένη στον ευρύτερο χώρο της ενέργεια, με κεντρικές αναφορές στο Ηλεκτρολογικό Υλικό, τον Φωτισμό, τα Συστήματα Ασφαλείας και την Ηλεκτροκίνηση. Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο MEC Παιανίας και αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σε μια συγκυρία που ο κλάδος της ενέργειας και όλο το πέριξ αυτού οικοσύστημα, βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος, οριοθετεί τις εξελίξεις και ανοίγει νέους δρόμους.

Με τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας να είναι καταιγιστικές και να παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας παγκοσμίως, η μοναδική εξειδικευμένη διεθνής έκθεση στην Ελλάδα έρχεται πιο δυνατή και πλούσια από ποτέ.

Για τρεις ημέρες, κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς θα ενημερώνουν τους επισκέπτες, ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες για όλες τις εξελίξεις που «τρέχουν» στο χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Τόσο στην έκθεση Energia.tec όσο και στο παράλληλο τριήμερο Energia.tec Forum, στελέχη, επιχειρηματίες και επιστήμονες θα δείξουν πως η τεχνολογία προσφέρει άνεση, ασφάλεια και αποδοτικότητα, αλλά και πώς ταυτόχρονα οδηγεί μέσα από «πράσινες» λύσεις σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Forum

Κορυφαίες εταιρείες του χώρου, φορείς, οργανώσεις και πανεπιστημιακά ιδρύματα έχουν ετοιμάσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το παράλληλο τριήμερο Energia.tec Forum. Με στόχο να αποτελέσει για μία ακόμη φορά ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά τους για ενημέρωση και προβολή το Energia.tec Forum αναμένεται να αναδειχθεί σε χώρο επιμόρφωσης αλλά και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

https://www.energia-tec.gr

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας