Μενού Ροή
doukas sakelaropoulou
Χάρης Δούκας στην ΠτΔ: Προτάσεις για την Αθήνα εν μέσω κλιματικής αλλαγής

Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε, την Τρίτη (14/11), ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο νεοεκλεχθείς δήμαρχος κατά το τετ-α-τετ στο Προεδρικό Μέγαρο ενημέρωσε την κυρία Σακελλαροπούλου για τις προτεραιότητες του σχεδίου που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή από την πρώτη ώρα που θα βρεθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Δούκας είπε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Είμαστε σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε και την ανθρώπινη ζωή και με πολλή δουλειά και συνεργασία είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όπως έχει τονίσει από την προεκλογική περίοδο ο κ. Δούκας σχεδιάζει για μια πράσινη, καθαρή, φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλη, μια πόλη θωρακισμένη από τις επιπτώσεις της Κλιματικής Κρίσης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κ. Δούκας έχει ήδη κάνει επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς και τον απερχόμενο Δήμαρχο για να προετοιμάσει την «επόμενη μέρα»- χθες είδε την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και την προηγούμενη εβδομάδα τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απάντησε στον Χάρη Δούκα ως εξής: «Είπατε όλες τις λέξεις-κλειδιά, γιατί και το όραμα χρειάζεται και οι ιδέες. Όσα πράγματα και αν έχουν γίνει, η Αθήνα έχει πάντα μεγάλες ανάγκες. Η συνεργασία είναι, επίσης, πολύ χρήσιμη και αναγκαία θα έλεγα σε όλη τη δημόσια ζωή, όπως στη ζωή γενικότερα».

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας