Μενού Ροή
Κοινότητα Πτολεμαΐδας για τις αυξήσεις στην Τηλεθέρμανση: “Να τεθεί σε αναστολή η απόφαση

Το θέμα των αυξήσεων κατά 57% στα τιμολόγια της τηλεθέρμανσης τέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Κοινότητας Πτολεμαΐδας, το απόγευμα της Τετάρτης, με τον πρόεδρο Ισαάκ Νικολαΐδη να ζητάει να τεθεί σε αναστολή η απόφαση, η οποία πλήττει τους καταναλωτές, ζητώντας παράλληλα να καλυφθεί η αύξηση από το ΔΑΜ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης σημείωσε πως το ζήτημα θα πρέπει να τεθεί στην κεντρική εξουσία και στους βουλευτές ώστε να αναζητηθεί κεντρικά λύση. Ακόμη, ζήτησε να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας και όχι να πάρει μόνο την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής, ζητώντας να καλυφθούν τα έξοδα από το Πρόγραμμα Δ.Α.Μ. και φυσικά να τεθεί το θέμα σε αναστολή μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ Τάκης Καρακασίδης, που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση για να ενημερώσει το προεδρείο της κοινότητας, σημείωσε πως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης κλήθηκαν να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση για να κρατηθεί όρθια η επιχείρηση.

Επίσης, ανέφερε πως πριν από δύο χρόνια όταν τέθηκε στο τραπέζι να αυξηθεί η τιμή στην τηλεθέρμανση η ΔΕΤΗΠ πήρε την απόφαση να την απορροφήσει. “Σίγουρα είναι μια δύσκολη απόφαση και δυσαρεστήσαμε τον πολίτη. Ο οποιοσδήποτε ήταν στη θέση μας τι θα έκανε;”, αναρωτήθηκε.

Βάσω Σάφη/ep-ptolemeos.gr

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας