Μενού Ροή
Στα 13,55 σεντς ανά κιλοβατώρα το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Ιούλιο

Για τον μήνα Ιούλιο η ΔΕΗ ανακοίνωσε πρώτη από τους παρόχους την χρέωση για το πράσινο τιμολόγιο της δίνοντας σήμα για συγκράτηση τιμών στην αγορά.  Η χρέωση του πράσινου τιμολογίου της εταιρείας για τον Ιούλιο είναι 13,557 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα, μια αύξηση 14% έναντι του προηγούμενου μήνα, ήπια όμως σε σχέση με την μεγάλη άνοδο των τιμών της χονδρικής.

Η εταιρεία όμως παρέχει και για αυτό τον μήνα σημαντική έκπτωση της τάξης του 31%, γεγονός που έχει σημασία καθώς ως ο μεγαλύτερος παίκτης στην προμήθεια της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να επηρεάσει τον ανταγωνισμό. Η χρέωση ημέρας για τον Ιούλιο είναι 13,557 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα (έναντι 11,898 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα που είχε διαμορφωθεί τον Ιούνιο) για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες. Για καταναλώσεις που θα ξεπεράσουν τις 500 κιλοβατώρες, η χρέωση είναι 14,385 σεντς ανά κιλοβατώρα (έναντι 12,642 λεπτά ανά κιλοβατώρα τον Ιούνιο).

Για τους πελάτες της ΔΕΗ που έχουν νυχτερινό τιμολόγιο, η χρέωση διαμορφώνεται στα 11,4 λεπτά ανά kWh, από 9,976 λεπτά ανά kWh τον Ιούνιο. Το μηνιαίο πάγιο είναι 5 ευρώ ανά μήνα.

Αργότερα απόψε αναμένονται και οι ανακοινώσεις των άλλων προμηθευτών για τα πράσινα τιμολόγια.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας