Μενού Ροή
wootis
Συνεργασία της Βοώτης ΑΕ με την iZanda

Η Βοώτης ΑΕ συνεργάζεται με την iZanda για να φέρει καινοτόμες λύσεις στις επισκευές ανεμογεννητριών.

Οι βλάβες του οδοντωτού δακτυλίου περιστροφής (γρανάζι) είναι ένα συχνό πρόβλημα στις ανεμογεννήτριες, συχνά προκαλώντας υψηλό κόστος αντικατάστασης και παρατεταμένη διακοπή λειτουργίας της Α/Γας. Η iZanda εξειδικεύεται στην επιτόπια κατεργασία, παρέχοντας καινοτόμες και οικονομικές λύσεις εξαλείφοντας την ανάγκη για αποσυναρμολόγηση των τμημάτων της Α/Γας που απαιτεί μια επισκευή στο έδαφος. Τα μοναδικά φορητά εργαλεία κατεργασίας της επιτρέπουν την ακριβή επισκευή των κατεστραμμένων δοντιών του δακτυλίου περιστροφής απευθείας στον χώρο, διασφαλίζοντας ελάχιστη διακοπή λειτουργίας και μειώνοντας σημαντικά τόσο το κόστος όσο και τον χρόνο ακινησίας, χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα της επισκευής.

Μέσω της συνεργασίας μας με την iZanda, η Wootis είναι πλέον σε θέση να προσφέρει τις εξής εξειδικευμένες υπηρεσίες:

  • Επισκευή Δοντιών Δακτυλίου Περιστροφής: Επιδιόρθωση σπασμένων ή φθαρμένων δοντιών χωρίς αφαίρεση του δακτυλίου, εξασφαλίζοντας ελάχιστη διακοπή.
  • Επιτόπιες Επιθεωρήσεις και Επισκευές: Συμπεριλαμβανομένων επισκευών ρωγμών, κατεργασίας μπουσιών και άλλων.

Η συνεργασία μας προσφέρει μια αποφασιστική, γρήγορη και αποτελεσματική λύση στην αγορά αιολικής ενέργειας. Με προηγμένες μεθόδους επισκευής, διασφαλίζουμε ότι οι ανεμογεννήτριές σας θα επανέλθουν σε βέλτιστη απόδοση σε ελάχιστο χρόνο. Μην επιτρέπετε στον χρόνο ακινησίας και το υψηλό κόστος να επηρεάσουν τη λειτουργία σας – επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να επωφεληθείτε από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας και να διατηρήσετε τις ανεμογεννήτριές σας σε άριστη κατάσταση.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας