Μενού Ροή
WOOTIS
Ανακοίνωση Νέας Συνεργασίας: Wootis και AQTech

Η Βοώτης ΑΕ ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με την AQTech, με στόχο την ενίσχυση των υπηρεσιών της στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στη Βοώτης να παρέχει προηγμένες λύσεις προγνωστικής συντήρησης για τον ενεργειακό τομέα, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα των λειτουργιών και μειώνοντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Κύριες υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της συνεργασίας:

  • VibraOne Wind: Αυτό το προηγμένο σύστημα παρακολούθησης κατάστασης για αιολικά πάρκα παρακολουθεί κρίσιμες παραμέτρους όπως δονήσεις, θερμοκρασία, ήχο και επίπεδα λαδιού, εξασφαλίζοντας την αποδοτική λειτουργία και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των ανεμογεννητριών.
  • VibraOne Hydro: Σχεδιασμένο για μεγάλους και μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς, αυτή η λύση παρακολουθεί και καταγράφει συνεχώς τις συνθήκες λειτουργίας, επιτρέποντας την προγνωστική συντήρηση και την βέλτιστη απόδοση των γεννητριών.
  • Προηγμένα Διαγνωστικά Εργαλεία: Η σουίτα λογισμικού της AQTech περιλαμβάνει εργαλεία για λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης των μηχανημάτων, όπως ανάλυση FFT Waterfall, αεροδιάκενο, μαγνητική και ανάλυση τροχιακής ροής. Αυτά τα εργαλεία προσφέρουν ολοκληρωμένες πληροφορίες για έγκαιρες επεμβάσεις συντήρησης.
  • Απρόσκοπτη Ενσωμάτωση: Τα συστήματα της AQTech είναι συμβατά με μια ευρεία γκάμα αισθητήρων που χρησιμοποιούνται στην παρακολούθηση κατάστασης, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας συλλογή δεδομένων και ομαλή ενσωμάτωση με την υπάρχουσα υποδομή.
  • Εξαιρετική Υποστήριξη Μετά την Πώληση: Η AQTech παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη προγνωστικής παρακολούθησης, εξασφαλίζοντας ότι τα συστήματά σας λειτουργούν με τη μέγιστη αποδοτικότητα και με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευσή της εταιρείας Βοώτης ΑΕ για παροχή προηγμένων λύσεων που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της συντήρησης έργων ΑΠΕ. Συνδυάζοντας την εμπειρία της Βοώτης με την καινοτόμο τεχνολογία της AQTech, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ασυναγώνιστη αξία στους πελάτες μας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Βοώτης ΑΕ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι νέες της υπηρεσίες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μεγαλύτερη αξιοπιστία και αποδοτικότητα στα έργα σας.

Τηλέφωνο: 210 6251511

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας