Μενού Ροή
wootis
Συνεχίζονται οι εγκαταστάσεις του JleController από τη Βοώτης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ

Η Βοώτης, αναγνωρισμένη για την τεχνολογική καινοτομία και την αξιοπιστία της, συνεχίζει να ηγείται στην εγκατάσταση των συστημάτων JleController, διασφαλίζοντας πλήρη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ. Αυτές οι εγκαταστάσεις ενισχύουν την αφοσίωση της εταιρείας στην παροχή ποιοτικών λύσεων στον τομέα της ενέργειας, που χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και εξαιρετική απόδοση.

Το σύστημα είναι προσαρμοσμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν από τις απαιτήσεις του ΔΕΔΔΗΕ, επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση και την άμεση ενσωμάτωση στις υφιστάμενες υποδομές.

Η τεχνογνωσία των τεχνικών και των προγραμματιστών της εταιρείας επιτρέπει τη γρήγορη υλοποίηση, καθώς επίσης και την άμεση σύνδεση του συστήματος με το jHub, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Joule που χρησιμοποιεί η Βοώτης. Αυτή η πλατφόρμα αποτελεί μία ενιαία λύση διαχείρισης και παρακολούθησης που ενσωματώνει όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας σε ένα οικοσύστημα. Το jHub επιτρέπει 24ωρη παρακολούθηση και διαχείριση των ενεργειακών πάρκων και του JleController, παρέχοντας αναλυτικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την απόδοση των μονάδων, τη χρήση της ενέργειας και τις τάσεις της αγοράς.

Η ευκολία εγκατάστασης και διαχείρισης του JleController, σε συνδυασμό με τη δύναμη του jHub, προσφέρει στους πελάτες της Βοώτης ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η λύση αυτή παρέχει πλήρη διαφάνεια και έλεγχο πάνω στην παραγωγή και τη διάθεση της ενέργειας, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να ανταποκρίνονται γρήγορα σε ευκαιρίες της αγοράς.

Η Βοώτης κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές ενεργειακών πάρκων και παρέχει υποστήριξη σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την εγκατάσταση έως την καθημερινή διαχείριση και την ανάλυση απόδοσης. Με την τεχνολογία να αποτελεί τον πυρήνα των υπηρεσιών της, η εταιρεία στοχεύει στη διαρκή βελτίωση και στην παροχή λύσεων που μεγιστοποιούν την απόδοση των επενδύσεων των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες της Βοώτης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6251511.

Ο Σπύρος Μίχας είναι Senior Software Developer στη Βοώτης ΑΕ

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας