Μενού Ροή
Ravago Hellas: Στρατηγική επένδυση 72 εκατ. στο Λαύριο

Εγκρίθηκε από το Enterprise Greece η στρατηγική επένδυση της Ravago Hellas στο Λαύριο. Η επένδυση, ύψους 72 εκατ. ευρώ, έχει στόχο την επέκταση και αναβάθμιση των υφιστάμενων μονάδων παραγωγής διογκώσιμης πολυστερίνης και εξηλασμένης διογκώσιμης πολυστερίνης (ενδιάμεσα προϊόντα) που βρίσκονται στο Λαύριο της Αττικής.

Η εταιρεία αιτήθηκε και θα λάβει το κίνητρο αφενός της Ταχείας Αδειοδότησης, αφετέρου της φορολογικής απαλλαγής, όπως προβλέπει ο νέος νόμος περί Στρατηγικών Επενδύσεων (ν. 4864/2021) στη χώρα μας. Για τη συγκεκριμένη επένδυση εκκρεμεί η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ), η οποία μπορεί να ληφθεί ακόμη και πριν από τις εκλογές.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η Ravago Hellas στοχεύει να εντάξει στη συγκεκριμένη Στρατηγική Επένδυση δύο νέες επενδύσεις και τρία συμπληρωματικά έργα. Η πρώτη επένδυση αφορά την «Ανάπτυξη νέας μονάδας παραγωγής μονωτικών υλικών σε πρωτογενή μορφή» και η δεύτερη «Αντικατάσταση του συστήματος αυτόματης ρύθμισης διεργασιών MOD5 (σύστημα process automation) της Μονάδας Παραγωγής πολυστυρενίου και αύξηση της παραγωγικότητας αυτής».

Πηγή: powergame.gr

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας