Μενού Ροή
wootis
Αξιοπιστία, Ασφάλεια και Συμβατότητα με τις Απαιτήσεις του ΔΕΔΔΗΕ προσφέρει η Wootis με τα RTUs

Η εταιρεία ΒΟΩΤΗΣ, με μακρά εμπειρία στον τομέα του development, της λειτουργίας, της διαχείρισης και της συντήρησης έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), καθώς και της εκπροσώπησής τους στις αγορές ενέργειας, είναι απόλυτα κατάλληλη για την προμήθεια, εγκατάσταση και παρακολούθηση του εξοπλισμού τηλεποπτείας και τηλελέγχου που απαιτείται από τον ΔΕΔΔΗΕ. Η εξειδίκευση της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων του ΔΕΔΔΗΕ, της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παραγωγών.

Η λύση που προσφέρει η ΒΟΩΤΗΣ καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων του ΔΕΔΔΗΕ. Ο εξοπλισμός που περιλαμβάνεται στη λύση της έχει επιλεχθεί με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές και τις αντίξοες συνθήκες που συναντώνται συχνά στους σταθμούς παραγωγής. Έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές, και η εταιρεία εγγυάται την αδιάλειπτη και ορθή λειτουργία του, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης και αξιοπιστίας.

Επιπλέον, έχοντας αναπτύξει το virtual power plant "jHub", το οποίο φιλοξενεί περισσότερες από 1000 διαφορετικές μονάδες παραγωγής, η ΒΩΟΩΤΗΣ έχει προγραμματίσει και παραμετροποιήσει τον εξοπλισμό τηλεποπτείας και τηλελέγχου με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές αξιοπιστίας, ασφάλειας και πλεονασμού (redundancy). Αυτό εξασφαλίζει την ομαλή ενσωμάτωση των μονάδων παραγωγής και τη δυνατότητα άμεσης διαχείρισης και ελέγχου των σταθμών μέσω μιας κεντρικής πλατφόρμας.

Η λύση της ΒΟΩΤΗΣ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά συστήματα, όπως UPS, κεραία και κάρτα SIM, ώστε να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του ΔΕΔΔΗΕ, κάτι που ενδεχομένως να μην προσφέρεται από άλλες λύσεις στην αγορά. Η εγκατάσταση της λύσης πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας, το οποίο διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε έργα εγκατάστασης και συντήρησης σταθμών παραγωγής ενέργειας. Οι τεχνικοί της ΒΟΩΤΗΣ γνωρίζουν σε βάθος όλες τις ιδιαιτερότητες ενός σταθμού παραγωγής, εξασφαλίζοντας την απόλυτη συμβατότητα και ασφάλεια της εγκατάστασης.

Επιπλέον, η δραστηριοποίηση της ΒΟΩΤΗΣ ως εκπρόσωπος παραγωγών στις αγορές ενέργειας (ΦοΣΕ) της επιτρέπει να προσφέρει στη λύση της μια επιπλέον διάσταση. Ο σχεδιασμός του συστήματος τηλεποπτείας και τηλελέγχου περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την κατανομή του σταθμού παραγωγής στις αγορές ενέργειας. Αυτό παρέχει στους παραγωγούς τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν επιπλέον λειτουργίες, που θα τους επιτρέψουν να συμμετέχουν ενεργά στις αγορές ενέργειας και να αποκομίσουν περισσότερα έσοδα στο μέλλον.

Μια σημαντική συμβουλή προς τους παραγωγούς από την ΒΟΩΤΗΣ

Πριν επιλέξετε οποιαδήποτε λύση, βεβαιωθείτε ότι αυτή περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέρη για να εξασφαλίσετε τη συμβατότητα 100% με τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ. Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός δεν πληροί τις απαιτήσεις, ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα να αποσυνδέσει τον σταθμό σας, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία και τα έσοδα σας.

Η ΒΟΩΤΗΣ δεσμεύεται για την παροχή αξιόπιστων και ολοκληρωμένων λύσεων που θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη απόδοση των σταθμών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια και συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας