Μενού Ροή
WOOTIS
Η Βοώτης ΑΕ υπογράφει νέα συμφωνία με την Enova Power GmbH!

Η Wootis SA ανακοίνωσε με χαρά τη νέα συνεργασία της με την Enova Power GmbH, η οποία επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης WindEnergy Hamburg 2024.

Σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο, η Wootis SA θα αναλάβει την πλήρη τηλεπαρακολούθηση των ανεμογεννητριών της Enova, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αποδοτικότερη λειτουργία και απόδοση αυτών.

Η Enova Power GmbH, είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης αιολικών πάρκων και άλλων εγκαταστάσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία εμπιστεύεται στη Wootis SA την 24/7/365 τηλεπαρακολούθηση των Enercon μηχανών της, εξασφαλίζοντας συνεχή παρακολούθηση, άμεσο εντοπισμό προβλημάτων και αποτελεσματική επίλυση.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Operations Center της Βοώτης αναλαμβάνει την καθημερινή παρακολούθηση 200 και πλέον ανεμογεννητριών μέσω ειδικά σχεδιασμένων λογισμικών και συστημάτων επικοινωνίας που βασίζονται σε AI. Η τηλεπαρακολούθηση θα περιλαμβάνει τον έλεγχο της λειτουργίας των ανεμογεννητριών, τη διαχείριση τυχόν διακοπών, τον άμεσο συντονισμό με τους τεχνικούς συνεργάτες της Enova και την επικοινωνία με τους αντίστοιχους ΦΟΣΕ.

Η υπηρεσία τηλεπαρακολούθησης θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου 2024, ενώ μέχρι το τέλος του έτους η Βοώτης θα αναλάβει περίπου 800 ακόμη ανεμογεννήτριες από την Enova.

Με αυτή τη συνεργασία, η Enova αποκτά έναν αξιόπιστο συνεργάτη στη διαχείριση των αιολικών της πάρκων. Η εξειδίκευση και η εμπειρία της Wootis SA στην 24ωρη τηλεπαρακολούθηση διασφαλίζουν την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας