Μενού Ροή
wind wootis
Η Πληρέστερη Λύση Τηλεποπτείας και Τηλελέγχου για Αιολικούς Σταθμούς – Το JleController από τη ΒΟΩΤΗΣ AE

Η εταιρεία Wootis SA προσφέρει, σε συνεργασία με τη Joule SA, την πιο ολοκληρωμένη και μοναδική αξιόπιστη λύση τηλεποπτείας και τηλελέγχου για αιολικούς σταθμούς νέας και παλιάς τεχνολογίας (π.χ. mita teknik wp-line) στην ελληνική αγορά. Η λύση της εταιρείας, το JleController, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των παραγωγών αιολικής ενέργειας, εξασφαλίζοντας πλήρη συμβατότητα με τις αυστηρές προδιαγραφές του ΔΕΔΔΗΕ.

Το JleController αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση στην αγορά, περιλαμβάνοντας:

  • Λογισμικό τηλεποπτείας και τηλελέγχου υψηλής ακρίβειας, προσφέροντας άμεσο έλεγχο και συνεχή παρακολούθηση των σταθμών παραγωγής.
  • UPS για αδιάλειπτη λειτουργία, ακόμα και σε περιπτώσεις διακοπών ρεύματος, που εξασφαλίζει σταθερότητα και αξιοπιστία.
  • Κεραία επικοινωνίας και καλωδιώσεις υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας άψογη σύνδεση και απόδοση.
  • Δεύτερη κεραία για συμβατότητα με τον ΔΕΔΔΗΕ, καλύπτοντας απόλυτα τις απαιτήσεις λειτουργίας των σταθμών.

Με το JleController, η Βοώτης εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία των αιολικών σταθμών, παρέχοντας παράλληλα πλήρη εγκατάσταση από το εξειδικευμένο προσωπικό της. Η ομάδα της εταιρείας, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, έχει ήδη εγκαταστήσει τα πρώτα συστήματα πανελλαδικά.

Η λύση αυτή ξεχωρίζει στην αγορά, καθώς περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά, όπως κεραίες, UPS και καλωδιώσεις, εξασφαλίζοντας στους παραγωγούς την ολοκληρωμένη υποστήριξη που χρειάζονται για την απρόσκοπτη λειτουργία των σταθμών τους. Η Βοώτης παρέχει μια αξιόπιστη και πιστοποιημένη λύση που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε παραγωγού, ενώ προσφέρει και συνεχή τεχνική υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το JleController και την εγκατάστασή του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη ΒΩΩΤΗΣ και να εξοπλίσουν τον αιολικό τους σταθμό με το πιο ολοκληρωμένο σύστημα τηλεποπτείας και τηλελέγχου της αγοράς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6251511

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας