Μενού Ροή
Το πρωί με Περιστέρη, το μεσημέρι με Μυτιληναίο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Δύο επισκέψεις σε μια που περιλαμβάνουν συναντήσεις με τους δύο πιο επιδραστικούς ίσως Έλληνες επιχειρηματίες αυτή την εποχή, θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα περιλαμβάνει το πρωί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΕΚ Τέρνα Γιώργο Περιστέρη και το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Mytilineos Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Νωρίς το πρωί, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στα ορεινά της Αμφιλοχίας για να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο έργο αντλησιοταμίευσης Αμφιλοχίας, ένα καινοτόμο έργο που θα αλλάξει τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά ενέργειας, καθώς θα επιτρέψει τη μαζική αποθήκευση καθαρής ενέργειας σε μεγάλη  κλίμακα, ενισχύοντας την ενεργειακή αυτονομία και ασφάλεια της χώρας. Πρόκειται για μια τεράστια επένδυση του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ύψους 650 εκατ. ευρώ.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί και στην εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παράδοση του έργου του νέου οδικού άξονα «Άκτιο Αμβρακία».

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 12 το μεσημέρι στην παράδοση του έργου του Νέου Οδικού Άξονα «Άκτιο – Αμβρακία», όπου θα παρευρεθούν ο Υπουργός Υποδομών και μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης αλλά και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS Energy & Metals Ευάγγελος Μυτιληναίος

Πριν την εκδήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας, Σάκη Τορουνίδη, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του έργου «Σύστημα Αντλησιοταμίευσης στην Αμφιλοχία» στην Αλευράδα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας