Μενού Ροή
stassis romania
Στάσσης από Βουκουρέστι: Στόχος να γίνει η ΔΕΗ κορυφαίος παίκτης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

"Στόχος της ΔΕΗ είναι να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον τομέα της καθαρής ενέργειας και των υποδομών ζωτικής σημασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δημιουργώντας έναν ενεργειακό διάδρομο που θα προσθέτει αξία σε όλες τις χώρες". Αυτά τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, μιλώντας σήμερα στο Βουκουρέστι στο συνέδριο Ziarul Financiar Power Summit 24.

"Σήμερα είχα μια γόνιμη συζήτηση στο Ziarul Financiar Power Summit 24 στο Βουκουρέστι με τον Cristian Hostiuc και τη Roxana Petrescu. Ο Όμιλος ΔΕΗ επεκτείνεται. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος παίκτης στην καθαρή ενέργεια και τις υποδομές ζωτικής σημασίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δημιουργώντας έναν ενεργειακό διάδρομο που προσθέτει αξία σε όλες τις χώρες. Η Ρουμανία είναι βασικό μέρος του στρατηγικού μας σχεδίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάζουμε να επενδύσουμε σημαντικά σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς στη Ρουμανία και ιδιαίτερα σε νέες #καθαρές δυνατότητες και να εκσυγχρονίσουμε και να ψηφιοποιήσουμε περαιτέρω τα #δίκτυα, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά, σταθερά και ανθεκτικά για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της #ενεργειακής μας μετάβασης.

Η Ρουμανία βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για να επωφεληθεί από αυτή τη νέα εποχή, μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο τα νοικοκυριά και οι βιομηχανίες παράγουν και καταναλώνουν ενέργεια! Είμαι σίγουρος για την ενεργειακή μετάβαση της Ρουμανίας. Ο Όμιλος ΔΕΗ και ειδικά η τοπική μας ομάδα είναι εδώ για να κάνει αυτό που του αναλογεί! Ευχαριστώ Ρουμανία για τη θερμή υποδοχή..!!!!

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας